u samom pocetku cinilo se jako obećavajuće međutim nakon sat vremena igranja sam skuzio da ta 1 "ogromna" mapa zapravo i nije tako ogromna , AI je teška katastrofa - prečesto neprijatelj prođe samo nekoliko koraka od tebe a ne primjeti te a s druge strane kad te vidi pogodi te sa 100 metara s pumparicom ???? Usput da kazem kako svi neprijatelji imaju "wall hack" ( svi css igraci ce znat na sta mislim ) jer kako objasnit da stanes iza zida a neprijatelj puca tocno tamo gdje si ti . "Čišćenje" jednih te istih stražarskih mjesta ( nisam broja , vjerovatno nekoliko puta ) i nije neka zabava , vožnja autom je na razini crysis-a ( ajmeeee ) , zapravo jedina dobra baza u cijeloj igri je kad te neprijatelj pogodi pa lik izvadi "kombinirke" pa si ih zabije u nogu ( ili gdje vec ) ...sta se tice grafike prvo sta mi je palo na pamet kad sam 1 put upalio igru ; su ostali bez boje kad su radili igru ili sta , nova igrica pa trava izgleda ko žute slamke na podu ??? pa ljepšu grafiku mi ima flat out ultimate carnage nego fc2 s tim da je flat out užasno zabavan za razliku od ovog 3/10 .