Citiraj:
Autor VulcanRaven
I sta bi vi rekli za nase PLAVCE? 
|
Tu ne bi sve metal u isti kos. Istina da ima bisera, ali ima i sasvim ok ljudi u plavom.
Negdje `99 sam na pjesackom tresnul jednu profesoricu. Naravno odmah sam ju stavil u auto i prebacil na hitnu. Kad sam bil na hitnoj dolaze decki u plavom s dojavom da sam pobegel s mjesta nezgode. U kratkom razgovoru decki su vidli da nema rijeci o bjezanju s mjesta nezgode i u njihovoj pratnji vratil sam se do mjesta nezgode. Tam su napravili alkotest (0,00) i obavili ocevid i zabiljezili ostecenja (ogrebotine) na autu i to je bilo sve od policije.
Drugi dan sam kupil neku najjeftiniju orhideju i odnesel ju porfesorici u bolnicu gdje mi je rekla da me uopce nije vidla i da ima samo lakse povrede (natucenja).
Onda sam se iteresiral koju bi kaznu mogel dobiti i svi su mi objasnjavali 2-3000 kn i 3-6 mj vozacke.
Kad je doslo do suda vidi iznenadjenja. Mada je sudac poznaval profesoricu dobil sam ukupnu kaznu od 700 i kusur kuna (mislim da je kazna bila 400 i 300 i nekaj troskovi) a vozacka je ostala kod mene.
Nisam poznaval ni policajce, ni suca, pa sam dobro prosel. Vjerujem da je veliku ulogu odigralo to kaj je profesorica izjavila da me nije uopce vidla, ali i orhideje koje sam najmanje 3 put spomenul sucu

Da i zenska je dobila od osiguranja nekih 18-20000 kn, a meni bonus ostal na 50%.
Poanta.
Nikak nema smisla sve bacati u isti kos.