View Single Post
Staro 31.10.2008., 15:56   #648
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Slusajte sad ovo,oni koji su imali posla sa razlicitim prekrsajima ce me pogotovo razumijet:

Situacija:

JA,pripit sa 1.42 promila(kasije izmjerenih) pretrcavam cestu 4 metra od pjesackog prijelaza,auto naleti na mene,udari me,ja padnem na pod.Tip nebi ni stao da se prolaznici nisu zaletili za njim.I kad je stao,izade tip od cca 55-60 godina(moja cura i svjedoci kazu jer sam ja bio na asfaltu na 50°C(ljeto)) iz auta i kaze:ja nisam kriv on mi je podletio pod auto I ODE MIRNO CA!!!

Mene svjedoci prolaznici odvedu do obliznjeg zida da sjednem i zovu hitnu i muriju.Dode hitna pa murija nakon njih.Hitna me pregleda i kazu mi da moram s njima zbog natucene lijeve strane rebara....E sad:

Najbitnija stvar je:murija mjeri je udaljenost od pjesackog do mjesta gdje JA SJEDIM a ne do mjesta gdje je mene pogodio auto i ne pitaju nikog od prisutnih,a kako sam ja bio osamucen,nikom od prisutnih nije bilo to cudno.

Ja sam sjedio cca u ravnini sa mjestom gdje je onaj kvadratic u Laginjinoj ulici a mene je auto bubno 4 metra od pjesackog prijelaza tocno tamo gdje na slici pise Laginjina.Uglavnom u rjesenju pise da me je auto udario 17.7 metara dalje od pjesackog prijelaza iako bi ja po toj prici bio ili u zgradi s jedne strane ili u suprotnoj ulici s druge strane ilii u parku s trece strane ili na istoj toj cesti gdje me je udario samo 20 metara vise gore.

Pa cak i da je sve tako kako oni kazu:Ovo me streslo skroz,dobijem na gotov cin vec rijesen prekrsajni postupak u kojem sam ja JEDINI OKRIVLJENI,nema ni spomena vozacu auta koji me udario,i meni slijedi kazna ZA UGROZAVANJE SIGURNOSTI PROMETA od 600 i kusur kuna.To je bila prva presuda prekrsajnog suda na koju sam se zalio,a imao sam svega do sad.Ne moza mi bit jasno to!!!

Oni koji su imali posla sa prekrsajnim sudom a da su bili sukrivci,znaju da postoje prvooptuzeni i eventualno drugooptuzeni itd. ako ih ima jos,a ovdje sam ja jedini okrivljeni,iako su svjedoci ispricali muriji gdje je to bilo i kako je bilo i ko za vrag nitko nije zapamtio registraciju.Sad cekam da me pozovu radi moje zalbe na sud i jedva cekam da vam javim sta je bilo.Sva sreca u nesreci pa je moja cura zapisala u mob podatke od svjedoka pa sam ih mogao navest u zalbi.

I sta bi vi rekli za nase PLAVCE?
VulcanRaven je offline