14 dana 4 sudara. Ekipa koja vozi po zagrebu su primitivni idioti koji neznaju osnovna prometna pravila i voze samo da idu. Mlade glupacice od 20godina sa MOBITELOM na koji imaju UZIVLJENI razgovor o cipelama necu ni komentirati. Treba ih tuc.
1. osoba X ko god bila mi na cmroku presao na moju stranu i odvalio pol retrovizora. Jedva sam ga izbjego. Naravno da je smugnuo. Vidio sam samo da je bijeli auto, kolega se okrenuo i vidio da je ford. Tako da je bijeli ford, dalje neznam.
2. Glupa treba se sjetila skrenut na parking ducana iz 3. trake. 3 trake desno. Nemoram pricati da je ducan bio sa ljeve strane. Sva sreca nisam imao stete na autu.
3. Frajer pijan ko guzica mi se zaletio u dupe u koloni. Opet nisam imao stete na autu.
4. danas oko 12 se 3 debila u golfu iz ogulina sjetili malo iz trake za ravno skrenut u traku za desno i zaletili se u mene. Sva sreca polako smo isli (kretali) pa sam samo morao ispolirat ogrebotinicu.
Mislim koj qurtz je tim budalama?? Mislim wtf ? zasto nema IQ testa na vozackom?
Imam valjda 50k km po gradu i cega se sve nagledam je prestrasno. Od balavih debila vikendom navecer u tatinim autima (ajmo kolji nije moje tatino je), glupaca koje sigrno idu na ekonomiju sa mobitelima u rukama i ostatka idiotizma, pa sve do genijalnih vozaca kamiona buseva koji NEMAJU osjecaj da se voze po gradu sa necim dugim 10m, pa ti budi normalan. pocet cu ko bubba nositi pajser u autu jer je to ocito jedini nacin da se niko ne zaletava u tebe.