Citiraj:
Autor VulcanRaven
citiram: ˝Ako vam ugrađeni frižider nije dovoljan tu su i četiri opcionalna ventilatora, ultra-tiha, navodno. Dakako cijeli taj pogon treba napajat ogromnim količinama struje pa je preporučena snaga napajanja 1000 W.˝
Pa onaj tko ga kupi,bit ce mu jeftinije provuc kabel do obliznje trafostanice i krast struju.Inace ako u Thermaltake-u nekako rjese problem maticnih ploca i buke,clockeri bi se mogli polakomit.Ja bi se npr mogao polakomit kad i ako mu cifra bude oko 4-5 milja jer ako racunas dobro cvrsto kuciste i dobru izvedbu vodenog dodes do te cifre,a ovo je kazu bolje od vodenog puno.
|
oke, al ja ne vidim hladenje graficke kartice... na kraju krajeva, ne isplati se 4k kn za hladenje samo procesora IMO...
moja racunica:
ek supreme 360kn
ddc1t 440kn
ek 88gt nickleplated 680kn
nb blok 260kn
rad 330kn
rez 300kn
i kandalfa sam platio 1100kn...
E=3470kn
Oduzmi mog kandalfa i dodaj npr cosmos S, dobijes izvanredno ohladen CIJELI komp.
Eh da, i cini mi se da je ogranicenost maticnih ploca zbog izgleda relativno fiksnih cijevi ovog sustava... dakle, vrlo je vjerojatno da sa pri malo nepazljivijem pokretanju sustava dode do sranja sa cijevima...