Osobno sam bio u doticaju sa dva primjerka nedavno, ugrađena u nove konfiguracije. Mene je iznenadilo, i to u pozitivnom smislu. Nije poznate "kineske" težine već ga i osjetiš u ruci (još uvijek dosta lakše od PNF-a). Nadalje, ima solidan broj konektora i nema kronično prekratke kablove kao što je to slučaj sa većim brojem novijih modela napajanja iz low-cost serija. Sljedeća i možda najpozitivnija karakteristika ovog napajanja jest njegova glasnoća. Naime, ovo napajanje je stvarno dosta tiho u radu. Što se tiče napona, 12V railovi imaju, čini mi se, 17 i 15A što je ok. Svi railovi su blago u overboostu i nisam primjetio da u bilo kojem momentu padaju prenisko.
Nisam se pretjerano stigao baviti ovim napajanjem, da bih mogao dati ozbiljniju ocjenu, no napajanje je na kraju na mene ostavilo vrlo pozitivan dojam - čak i uz veliku prvobitnu dozu moje skeptičnosti koja je napajanju osigurala start "iz debelog minusa".
Obzirom da sam oba primjerka napajanja dobio uz kućišta, te stoga u ukupni dojam ne ulazi komponenta cijene samog napajanja, moram se ograditi od kompletnog osvrta i naglasiti da djelomično ne preporučam kupnju ovog napajanja po njegovoj trenutnoj cijeni u centrima. Za taj novac još uvijek bih prije preporučio Fortrona PNF serije, koji za isti novac ipak nudi manje po pitanju konektora i tišine, no mnogo više po pitanju sigurnosti u pouzdanost napajanja. Mode Com ovdje ima par već navedenih prednosti, no upitna je kvaliteta ugrađenih komponenti i njihova trajnost.
Na kraju, svakako je bitno spomenuti da je lijepo vidjeti korektno složeno napajanje u toj klasi, te ukoliko to napajanje na neki način dobijete - pružite mu šansu.