Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
I drotovlje je jedno od trulezi drustva... kladim se da niti oni nisu dali zmigavac.
|

Bez obzira na to,na neki način volim ih ovdje u Zagrebu vidjet da su tu na ulicama

Slažem se da trulež ko tumor treba odstraniti.Sjećam se da sam se kao klinac grozio smrtne kazne.Kad dođe iz guzice u glavu skužiš da je to sasvim opravdana mjera odstranjivanja da bi ostalih nekoliko milijuna ili desetaka milijuna civilnog stanovništva bez bojazni moglo šetat ulicom u ponoć i ić na bankomat bez oružja.
Vožnja bez dozvole,ha?Ajde dobro,to jest da te kazne i daju zabranu do 24 godine jer ti predstavljaš opasnost u prometu.
Ako na mjestima u gradu gdje je smanjenja gustoća pješaka voziš 60km/h,ti nisi opasnost,ako voziš auto od 110ks,ti nisi opasnost,ako voziš poslije 23h,ti nisi opasnost,a svejedno ćeš platiti kaznu.To te čini truleži ili?
Usput,imal fiškala ovdje?
Čuo sam da one koji su položili za starog prometnog zakona,ipak ne kače 24 godine. (ou jeaaa

)
Odnosno,kače,napisat će ti kaznu,ali ti ju sud nikad neće naplatit.Postoji neka stvar retroaktivnost zakona mislim,koja se primjenjuje u tvoju korist ako te zakon ošteti,kao što je mnoge od nas oštetio ovaj.Znači,ja sam imao dvije probne godine,i produžavanje toga je negiranje već stečenih prava.