Dakle, sve ide ok bootam sa dvdom, quick format, make partition, setup is copying files(u dosu onaj dio), reboot in 15 seconds...
E sad, ulazi u windows i pocinje onaj step 1,2,3,4,5... dio
step 1 - ok
step 2 - ok
step 3 - preparing instalation
step 4 - installing windows
I SAD...
Cim pocme kopirat fajlove ide nekih 10tak sekundi i bam REBOOT... sto nikako nebi trebalo jer nije ni poceo takorec kopirat fajlove, niti je dosao onaj dio finalizing installation etc..
Kad se reboota ista stvar, mozda kopira sekudu vise, krace... i onda nakon treceg, cetvrtog reboota na samom booto dobijem, cannon continue windows /system32//... file is missing,.,
ploca: asus p5qc
graf: radeon 4870x2
memorija: 4gb
kuciste antec: 500w napajanje(lik sto je prodao kaze da je dosta za ovu grafciku valjde jer kuciste dodje 1000kn

)
cpu; e8500
PLS HELP, ludim vec dva dana od ovog do 10 drugih problema sto sam imao...
edit: Do sad sam probao snimit novi windows dvd cak sa sasvim drugim img fajlom(u slucaju da je nesto koruptano na ovom dvdu)
edit 2: Evo probao sam i sa vistom, slicna stvar. boota ok, ide onaj black screen sa bijelim loading barom(loading microsoft windows), nakon toga pokaze onaj vista wallpaper, vidi se da se nesto loada, nakon toga BLOKADA, tako stoji 20tak sekundi i bam REBOOT
no sve bi bilo super da ne dolaze i novi problemi, sad mi vise dvd nece boota, pa ovo je za skrenut