Citiraj:
Autor Gjurovski
Svako svoje tupi, ovo je beta, i pola opcija je iskljuceno, sto se tice bljuvotine vise mi je COD4 bio bljuvotina posto je na 98% servera 98% igraca koristilo mali kalas...
Da je opet sa druge strane napredak i nije ali mi je draze kada ima puskica, to je zapravo sto se ocekivalo od ove igre (bar ja) cod4 engine samo WW2 te vracanje CTF-a (a ne one zombie retardacije)...
Naravno treba pricekati full verziju vidjeti sve mape te pricekati par modova onda ce se znati koliko vrijedi igra...
|
ma joj pa ima samo 10tak dana do full verzije nema sanse da oni to srede do tada,,,,, ovo me bas na UT3 podsjeca,,,,
to sto u cod4 koriste mali kalas ili p90 ili gl nije kriva igra nego igraci,,, od svega toga meni samo kamp smeta,,,,, i svakako je igra kvalitetnija od ovoga
nisu opcije nimalo bitne kad se igrac ponasa ko pijan,,,,,, da je to cod4 samo presvucen u ww2 sve bi bilo oke,,,, neznam sa su oni radili s ovime eli to nije nimalo dobro,, a s obzirom tko ju je radio nije ni cudo,,,,,
hell bolje da su na cod2 samo nakacili trcanje i pucanje kroz zidove i bilo bi kvalitetnije od obvga tu se previse toga debilno ponasa da bi se to sve sredilo do full verzije,,,
meni je npr cod4 od demoa do sada full oke,,,,, cod2 je bio isto tako i sad ga rade igram nego cod4 (nema do Rifle Only

)
ali cod5 i rifle,,,,, neznam bas ovo sto se u beti moglo vidjeti nije nimalo ohrabljujuce,,,,