Pozdrav.
Imam problem sa PES3.
Naime , uzeo sam da igram Master ligu , odabrao Arsenal i naravno poceo.Za vrijeme igranja sam kao pokušao kupiti neke igrače ali mi je uvijek pisalo da sam van prigovornog perioda.
Nebitno , nastavim ja igrati i uvijek pokušam kupit nekoga što sam na kraju i uspio. Kupio sam par igrača a za neke su mi rekli da je kao ugovor pao-propao.
Nastavim ja igrati i popnem se na vrh tabele 2 divizije i dodjem do finala onog Kupa druge divizije i onda mi nekad poslje toga jave da su neki igrači pristali na ugovor i da će igrati za moj tim automatski kad pocne nova sezona.
Nastavim ja igrati i tako osvojim 2 diviziju ( znaci , zavrsim ubljedljivo prvi na tabeli) , osvojim i Kup druge divizije i na kraju osvojim i prvo mjesto u onim grupama play Off.
Nakon zadnje utakmice cime sam potvrdio prvo mjesto u Playoff-u ( u grupu u kojoj su bili još 3 kluba.jedan iz moje druge divizije -koji je osvojio drugo mjesto i 2 iz prve divizije koji su bili na dnu 1 divizije) , znači nakon zadnje utakmice igrači su počeli i slaviti pri čemu sam ja bio ubjeđen da sam prešao u 1 diviziju.
I šta se onda dogodi? Ponudi mi da idem dalje nakon čega mi pipe da sam prvi i nakon čega dobijem oko 6000 poena koji se dodaju na već prisutnih 90000 što ja i prihvatim i onda mi ponude tri opcije : ''Negotiate'' , ''Proceed to second half of off season'' i treće je ''Proceed to start of season''.
Koji god da odaberem on mi počne učitavati nekakve Runde - rounde 11, 12 ,13 vezane za negotiation i uvijek mi na kraju izbaci GAME OVER.
Samo kada odaberem ovu drugu opciju '' Proceed to second half of off season'' onda me pusti dalje i nakon učitavanja opet kojekakvih rundi ponudi mi ponovo 3 opcije od kojih mi samo moze proći '' play presesason match'' i onda ja izaberem tri kluba sa kojima ću igrati i nakon , naravno kojekakvog učitavanja opet mi izbaci GAME OVER.
znači šta god uzmem izbaci mi GAME OVER.
Pa nije fer , osvojio sam 2 diviziju , osvojio kup , osvojio playoff i opet ne mogu dalje.
Znam da sam pogriješio negdje vjerovatno sa ovom kupovinom igrača ali šta mogu. Čak sam na kraju svega i kao dodao neke igrače u svoju negotiation listu ali od njih ništa , samo tu stoje i to je to.
Da bi bilo jednostavnije postaću vam par screenshotova koje sam skinuo radi olakšanog shvatanja.
Šta da radim?!?!
Hvala.