View Single Post
Staro 30.10.2008., 21:04   #17
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
...želim imat jedno koje je isplativije što znači da mi sve fino radi i da sve podržava taj operativni sustav,što koliko mi se čini Vista još nije,ali vjerujem da će neki novi SP ispravit to,a do onda ostajem vjeran XP-u
Mani se vista-skeptika, napunili ti glavu bullshitom.

x86 funkcionira bez greške, sa X64 je već drukčija priča, ali i na njoj dost toga proradi uz malo googlanja i znanja. Uostalom, x64 OS ionako nije za prosječnog usera/gamera.

Probaj vistu ako već nisi, jedino ćeš tak znat i uvjerit se. Uvijek se moš vratit na XP.
Otkad imam Vistu nisam naletio ni jednom na nekakav BSOD/crash/izbacivanje iz igre i slično, barem ne krivicom OS-a samog.
Ovo ti čisto prijateljski savjet dajem, jer vidim da si u zabludi, čim smatraš da Vista "još" ne podražva nešto, ne znam točno što. Ljudi još Vistu smatraju novim OS-om i da još nije kompatibilan sa nekakvim hardverom i softverom. Mislim...get a grip people.....

x86 Vistu preporučam svakome, a x64 već nije za svakog, tj onaj tko ni ne razumije pojam x64 operativnog sustava vjerojatno od njega nema ni koristi (i ja među njima).

Uostalom, đabe ja tu tebi solim pamet, dok ne probaš nećeš znat, samo sam ti htio pojasnit da na Visti sve radi, i da sav softver/hardver podržava Vistu i obratno. Ako su mi radil Freelancer, Max Payne 1 i Nero 5 () onda da ga jebeš mora sve radit.
Istog trena kad mi nešto bude na Visti radilo probleme, mičem ju sa harda. Koristim ju sad već godinu dana, i još uvijek nikakvim problema.

Oprostite na , al morao sam reagirat. Slavonac90, probaj Vistu
Atrax je offline   Reply With Quote