View Single Post
Staro 30.10.2008., 13:03   #73
shmufla
Premium

Datum registracije: Sep 2008
Napravio sam sljedeće:

C: OS i programi - 50 gb
D: IGRE - 200 gb
E: DOWNLOAD - 50 gb
F: OSTALO - cca 296 gb

C: nadam se da je dosta za budućnost - za Vistu i sve programe
D: također za budućnost - za sad sigurno previše jer se trenutno ni ne igram, al budem malo kad obnovim konfu, a igre će biti sve veće i veće. Nadam se da nisam pretjerao i bacio gigabajte na krivu particiju.
E: ko što je neko reko "radna" - tu ću downloadat pa premještat ili brisat, uglavnom prometno i kaotično, a po potrebi ju mogu bez brige formatirat
F: nadam se da mi neće falit prostora za filmove, muziku, fotke, word, flash, photoshop, autocad i ostale dokumente (ne za te programe nego samo njihove proizvode).

+stari wd od 40gb na kojem će bit XP (primary) i backup važnijih stvari (extended). Taj hard nije sata, a neke novije ploče samo sata podržavaju - jel ima kakvih konektora koji omogućuju spajanje IDE harda na sata ulaz ili ću se morat oprostit s njim kad budem mijenjao konfu?

Još ništa nije instalirano pa ako neko primjećuje neki veći nedostatak molio bi da na njega što prije ukaže.
C je primary, a ostali su logical drives - još uvijek ne znam jel bi bilo pametnije da sam napravio 3 primary particije i 1 extended. Inače nisam mislio radit više od 3 particije, al eto.....nadam se da toliko particija neće zbunjivat ni komp ni korisnika...
shmufla je offline   Reply With Quote