View Single Post
Staro 30.10.2008., 09:55   #989
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ukratko

1. U milimetar je stala u VW Polo, sa tim da mi je susjed morao da vozi kao da pika stapicima po pedalama posto su nam sicevi bili skroz naprijed

2. Spojio sam ju, te mogu reci da je oke. Nista vise posto mi je slika bila pustena preko integriranog analognog tunera.

3. Spojio sam na cuku vremena komp na nju i mogu reci da izgleda fantasticno. HD sadrzaj izgleda brutalno pre******.

4. Telka mi se nalazi 2.7 metara od mene, sto mi izgleda idealno za ovu velicinu.

-- Odlucio sam se na kupnju posto sam planirao copiti neki kvalitetni LCD za ~4K kuna, a stara je mislila novu telku posto je na starom CRT LG Flatronu ~72cm zvuk crknuo. Pa sam rekao zajebi, radje cemo skupa pare staviti i uzeti nesto sto je predobro.

Kada sredim HTPC do kraja, javim dojmove i mozda napravim review mali ako mi vrijeme u narednih tjedan i pol dozvoli!

EDIT: Nakon 2 dana gledanja na 2.7 metara. Ako itko misli gledati SD na ovoj velicini. Kaj go neki pokusavali prodati. Nikako ne ide. Sa 4+ metara izgleda dobro. Ako nista, pretpostavke su mi se pokazale tocnima, pa idem dalje u lov na digitalu u HTPCu! Do citanja!
nije li ti malo preblizu za 42"? znam da je stvar prilično subjektivna ali ako gledaš i ovaj naš SD (pa i preko hd receivera) onda je to malo preblizu....
gnomisa je offline   Reply With Quote