Tema: Fallout
View Single Post
Staro 30.10.2008., 08:23   #262
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor alan_poh Pregled postova
ma vi koji gunđate najbolje da odete malo učit programiranje i all that stuff pa nam vi servirajte bolji fallout.....ovaj fallout je u skladu sa vremenom, nebi baš pretjerano dobro prošao da su ga napravili kao prethodne sa poboljšanom grafikom....gledajte i to da je od zadnjeg prošlo hrpa godina, to je gledala i bethesda, te nisu baš svi igrali prethodne....tako da je ova kombinacija pogođena.....meni se sviđa sve, od ponašanja npc u naseljima, do borbe, grafike, optimiziranosti (imam amd 64 3200+, 1.5 giga rama, 7800 AGP, radi mi odlično na 1680x1050 sa uključenim AA i sve medium-high), kako niš nije linearno, ima dosta sličnosti sa prethodnima (enclave, slavers, brotherhood, raiders....)....ja ovoj igri dajem zasad ocjenu 95%.....

nego, zasad nisam uspio odalamit komad nekoga kad sam ubio, dal je to zbog jadnih puška i pištolja...ili treba negdje upalit opciju za to? hihi...ili je kao u prethodnom, nakon nekog vremena ću moć izabrat brutall kill perk (tako nešto)

Jao kako ne kužiš poantu... programiranje nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetom FO1 i 2, dapače rekao bi da je ono bila najslabija karika u igri.

Puno važniji su:
- Priča
- Dizajn

Za to dvoje ne moraš znati kako napisati "hello world" u basicu
Mar je offline   Reply With Quote