Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Puknem od smjeha svaki put kad procitam kod nekoga ovo.... . Kao crysis je puno realnija igra jer se snajper trese a oni monstrumi sto skacu su inacesvakodnevnica tu kod mene u Rovinju. Wow je prerealan,moja baka ima slicne skillove i magiju. Max payne ,pop,stalker,acreed,i sta sve ne ,sve su to redom realne igre...
Ljudi moji,ne postoji realna igra. JA ne zelim realnu igru jer cu poginut za 10 minuta. 
|
Kao prvo nitko ne spominje Crysis, realnost je tu ipak subjektivan pojam.
Nadam se da se primjetili, kako se po meni FC2 dost "fura" na tu ajmo reci realnost. Oruzije se trga, okolis gori, municija ekplodira, i jos dosta detalja koje ja dosad nisam vidio na FPS. Ili ako i jesam, zaboravio sam ih.
Ali eto taj sniper mi je bas nekako zapeo za oko, igra mi je sa njim prelagana i on se sam namece kao najboli izbor, jer konfiguracija tla je u vecini slucajeva takva da je sniper idealan. Jos kad imate Dragunov sa svim upgradeovima, jednostavno je prelagano. Ako se dobro sjecam u CoD2 je bila ona fora da se prikaz kroz optiku uredno mice i onda se mogao drzati dah da se nisan smiri i to je po meni realnije nego ovdje.. Nadam se da sta shvatili sta zelim reci i na sta mislim kad napisem realno..