View Single Post
Staro 29.10.2008., 17:13   #4
zele
Registered User

zele's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Molim vas pomoc a i mali obuku...ispricavam se na malo duzem uvodu...imam laptop i s njime je sve ok...uz njega imam original windowse na cd-u i cd sa drajverima...savladao sam instalaciju i to sam vec radio uspijesno...u medju vremanu sam saznao i za bekap sa Acronis True Imag tako da sam i to savladao...najprije sam sve pobrisao i napravio novu instalaciju windowsa,instalirao sve zeljene programe,skinuo sp3,defragmentirao disk i takvu instalaciju sam bekapirao sa spomenutim programom,na externi HD...to sve radi besprijekorno...zatim sam skinuo s neta windows xp pro(za instalirat prijatelju takodje na laptop) i sprzio ga na cd....taj cd kad stavim u svoj laptop,nece da se pokrene kod dizanja sistema a inace se pokrene kad je komp paljen...inace je postavljeno da se windovsi botaju sa cd-a,jer sa mojim windowsima to se bota....nesto sam citao o tom problemu i vidim da za laptop treba biti nesto drukcije,nevatajte me za rijec jer ne kuzim puno..e sad sam nesto cita o NLite i vidim da se s njime moze svasta i sve o njemu sam skinuo i proucio ali imam neke nepoznanice...molio bi da mi onako laickije objsnite
zele je offline   Reply With Quote