View Single Post
Staro 29.10.2008., 17:12   #1
FoxMulder
Registered User
Moj komp

FoxMulder's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Izgubljeni dokument-HITNO molim vas

Dakle problem je slijedeci:
imam neki .rar fajl u kojem su bili neki wordovi dokumenti..jedan od tih dokumenata sam pokrenuo direktno iz winrar prozorcica i po njemu pisao nesto na sto sam potrosio 4 j... sata
u medjuvremenu sam ugasio taj winrar prozorcic i sejvao otvoreni dokument preko onog shortcuta-disketice..dakle nisam nigdje presejvao ''save as''..
kad sam ugasio taj word dokument, sjetio sam se da sam se mozda zaj.. i naravno otvorim onaj winrar di je bio originalan dokument i on je ostao nepromijenjen, dakle nisam nista sejvao izgleda..
ima li mozda mogucnosti da se to negdje drugdje spremilo???

-gdje se spreme dokumenti koji su pokrenuti iz winrara i nisu ''save as'' negdje drugdje nego su sejvani samo na save, i to dok je prozorcic winrara u kojem je bio taj dokument bio zatvoren??

ako itko ima kakvu ideju, bio bih mu jako zahvalan..
u protivnom me ceka ponovno pisanje istog materijalaaaa

-koraci koje sam do sad poduzeo,ali nisu rijesili stvar:
*trazio preko searcha ime dokumenta,ali nasao je samo invalid shortcut koji kad sam stisnuo ''fix'' pokazuje na neki totalno deseti dokument
*gledao u izbornku worda posljednje otvarane dokumente-izbacuje gresku shortcut-a
*trazio u folderu od office-a ''nedavni'' tamo postoji taj fajl ali kad ga otvorim pokazuje na neki drugi fajl koji je valjda pridodao onom invalidnom shortcutu
*gledao po folderima od winrar i tamo nema nikaj..doduse ne znam gdje se nalazi Temp od winrar-a

p.s. sori sto ovo otvaram na vise stranica, ali bitno i hitno mi je dosta..
FoxMulder je offline   Reply With Quote