View Single Post
Staro 29.10.2008., 12:25   #24
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Bas zbog toga sto si stalno imao nesto slabije trebao bi biti normalan a ne kao neki klinci koji su uvijek dobivali sve najbolje i onda dodju ovdje i kukaju kako im je high-end grafa stara mjesec dana odjednom spora samo zato sto je izasla neka nova, brza 2% od njihove.
I sam sam se vecinom krpao i konfu odrzavao na toj razini da mi sve novo kako-tako radi. Sada kad mi lova stvarno nije neki posebni problem u zivotu opet se ne zalecem na ono sto mi ne treba. Recimo ovdje stalno citam kako mi je grafa zivo smece. No jos nisam otisao kupiti novu i ne planiram dok mi igre ne pocmu trzati.
Isto je i s procesorom, vrti sve sto ja pokrenem. Sta sad, da palim po tri igre odjednom kako bi zakljucio da je spor i da moram kupiti nekog quada? Necu ni rama da ubacujem kad mi ne treba makar nikada nije bio jeftiniji.

Tvoja konfa je posve ok i ako radi ispravno trebala bi normalno pokretati sve danasnje i sutrasnje igre na vecin rezama. Nemas potrebe da si izmisljas probleme, uzivaj u onome za cega si radio
greg SE je offline