View Single Post
Staro 29.10.2008., 12:02   #266
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor MisterM Pregled postova
Meni pak liči na nabrijani CoD1
Nema veze vidim da ću imat novu zabavu samo dok se snađem na mapama i dok malo bolje uočim protivnike.
Inače igra ide glatko ko i CoD4.
Ma mene hebe to jos od kada je zanji puta bio Gabre sam skuzio da mi je monitor u banani, kontrast otisao skroz pa na onoj plaza mapi nis nevidim... niti opcenito....

Ma neznam koliko sam igrao jucer drago mi je vidjeti puskice i sve ostalo a ne na cod-u4 uletis na server svi imaju male kalase i samo te buse...
Ovo koliko god podsjecalo na CoD1 mi djeluje nekako bolje pogotovo sto se vratio CTF...

Gabre naleti veceras pa da vidis
Onako uglavnom bar po prvome dojmu 8\10 ocjena jer je ipak ono teska kopija cetvorke samo su neke sitnice izmjenjene...
Evo sad se sjetih da sam cak vidio ako se napravi server ima jedan rule gdje mozes povecati healthe igracima serveru tako da ne umiru brzo kao na cod-u 4 ili trenutacno kakva je situacija sada na serverima da sa thompsonom pobijes dvojicu i jos ti ostane metaka...
Znaci dosta su pazili ako nekome nepase samo nabilda healthe i deri pa nece bas po trojica padati od jednoga sanzera

EDIT: e moj gamesplayer koji si LEEK
Ja sam samo stavio pero peric i mail i to je to samo peglas po next
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote