View Single Post
Staro 29.10.2008., 11:56   #168
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Na većini trackera koji su nama dostupni može se seedati bez problema, samo treba malo volje, znanja i razuma. Eventualni problem su trackeri s isključivo HD sadržajem. Ja sam na jednom takvom i tamo je stvarno teško održavati ratio, ali zato imaju free lech, bonuse i sl. Svuda gdje jesam na trackerima (a ima me ) uglavnom sam bez problema na ratiu između 1.5 i 2.5.

Ostalo sve ide bez problema, pogotovo TD. Ako vam se već kompovi ne gase zbog downloada, ne znam zašto je problem nešto ostaviti na seedu tjedan dva, pa i više.

Npr, ja sam THR-u skinuo torr. file od 17Gb (nogomet ) i seedao ga mjesec dana. Nakon toga sam ga maknuo sa seeda. Mjesec dana kasnije admini su mi poslali obavijest da za dotični torrent nema seedera i ja sam opet uključio seed, i tako mi stoji već više od mjesec i pol. Samo s tim jednim torrentom ja sam napravio skoro 100gb uploada, a nemam neki bijesni upload - negdje između 100 i 130 kb/s, ovisno kak se Amisu hoće