*greg SE // Ma sto ja znam, ja sam prilicno nov u svemu tome. Uglavnom me samo zanimalo jel taj proc shrot, ok rekli ste da je i hvala na odgovorima. Ma to sa igrama, danas sam ga pitao bile su dvije stalker i jos neka, mislim bioshock. Nije bitno taj dio nego sam samo htio vidjeti jel valja ili ne, a frend je ispao budala, a ja jos veca sto sam ostavio post ovdje sa njegovim nebulozama
Reci cu ti samo ovo, ja nikada nisam bio zadovoljan sa konfom, nikada nisam mogao sam birati uvijek mi stari nesto uzme sto njemu frend kaze da je meni dovoljno. Sada sam se otrgnuo od toga zaradio neke pare i kupio svoje. Heh problem je u tome sto sam zaradio samo soma i pol pa sam kupio sve sto sam mogao da od srota jos veceg napravim neku zlatnu sredinu gdje cu moc barem na high/medium derat igre. Tako da sam ja tek prije mjesec dana uopce poceo razmisljat o komponentama, radnim taktovima, naponima i svim tim budalastinama. Zato se ispricavam ako je nekoga moj noobizam povrijedio. Jbg zna se da noobovi uvijek najebu i uvijek se na njih namjere ^^