View Single Post
Staro 29.10.2008., 11:15   #332
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
MightyMouse je da prostis - drek. Mislim, lijepo je on i kvalitetno napravljen, naravno, tu nemam zamjerke. Ali desni klik je prilicno iritantan jer ga nije lako uvijek pogoditi obzirom da je cijeli mis jedna kakti tipka, velika. Fenomenalna pak stvar kod njega je scroll kuglica kojom scrollas gore, dolje, lijevo, desno. Dusu dalo za programe sa Timeline-om. Pokusao sam ga koristiti par mjeseci, ali sam popizdio i vratio svoj dobri MX518 u kombinaciji sa SteerMouse i skrolao lijevo-desno pomocu Shift+Wheel.

EDIT: Inace, ako si clan Mackorisnika, mozes ga uzet s popustom od 5% u Medialabu.
Meni je fora, i dosta sam se navikao na njega. Jedini problem je kada bi jeo chips, pa probao scrollat
Citiraj:
Kaj se tice USB-a, jesi ga probao manualno mountati (mozes prek Disk Utility-a)?
Ne pomaže, tj poslje ga nevidi

Citiraj:
Autor Armand Pregled postova
super, samo tako nastavite, a ja vjerovatno u medjuvremenu osposobim ovu svoju kantu pa da i na njoj mozda osx prokine . Baja jes to uspjeo upogonit x800? Ako jesi, jel mogu neke detaljne upute da se nadju pri ruci ako zatrebaju?
Nisam bio doma, ima već dosta, pa nisam ni probao. Sada za ove blagdane idem, pa ću probat. Svakako ti javim ako uspijem
Baja 001 je offline