View Single Post
Staro 29.10.2008., 07:27   #3
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
konfa kao u profilu.
Posto vidim da mi zbog tog sada vec oslabljenog cpu-a slabi kvaliteta igranja na igrama koje zatjevaju visok takt cpu-a koliko bi mi bilo korisno upgrejdati sa sadasnjeg 4400+ na 5000 black box koji je sada cca 500kn ili pricekati do Bozica,ako 6000 padne na nekih 550-600kn....

Kolike su sanse da ce gore navedena konfa radit bolje u igrama u kojima mi sad bude pojeden pri prvih par minuta igranja.

e sad... tvoj cpu radi na 2,2 ili 2,3 ghz (ovisi jel Windsor ili Brisbane)...

5000+ ti radi na 2.6 ghz... sto i nije neki upgrade...

naravno Black Edition ima otkljucan mnozitelj... tak da ga mos bez beda dic na 3,0/3,1ghz... to bi mozda vec bio neki upgrade...

ali pod uvjetom da ti maticna u biosu podrzava dizanje mnozitelja... ako ne... onda nadogradnja nema smisla...

neznam... nisam ti pametan.. mozda da pricekas koji mjesec... da izadju novi amd 45nm... pa si onda ubodes mbo + cpu...

@ MAjo... njegova MBO je socket sAM2... da je s939 ne bi imo ddr2 memoriju sam sto je chipset nf4... koji datira iz doba s939...

edit:

@ crocro25
stari, iskreno... imaš totalno solidnu, prosjecnu konfiguraciju... i nemas sta da mjenjas... ak mislis da ti cpu gusi graficku.... jednostavno digni detalje u igrama... ulkuljuci anti aliasing i anisotropic filtering... pa da vidis veselja... nek se grafa malo znoji...

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 29.10.2008. u 09:51.
nathan.fake je offline   Reply With Quote