View Single Post
Staro 04.06.2004., 12:36   #32
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
E sinko, pa frendovi mi rade na HRTu ... otiće ti na tih 100 kn pitanje je samo vremean. I inače prijnos sabora vam je oko 60 000 € po sjednici pa sada da im ne bude toliko skupo reportažna kola i ostalo (rentaju opremu) onda će sagraditi "najmoderniji i najsuvremeniju" mali studio u saboru za nekih 1 000 000 - 1 500 000 € kako bi to pojeftinili ... mislim gle na HRTu jedna stolica košta nekih 20 000 kn pa si ti misli ... normalno da to reklame ne mogu pokriti. Neke novinarke za koja ja ni ti niti bilo tko od nas nikada nije niti čuo imaju oko 15 k kuna plaću a napisale su 0 članaka i isto toliko reportaža. Mislim ljudi u tehnici ima rade sa prapotopijama od PCa koji se raspadaju ali zato gore spomenute novinarke imaju najnovije notebooke i nemaju pojma kaj s tim, ali stvarno nemaju pojma kaj s tim. Inače HRT je među prvima imao Seve i sad si zamislite kako izgleda kada po jednoj kući trći 3000 ljudi sa praznim CDima ... ko stampedo

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote