Citiraj:
Autor Renesis
sve je ok dok nema planinara  ali lojstek stvarno nije za nizbrdo. jedan majmun mi doletio iza zavoja, skoro me očistio... tako da...
|
Pravi planinari su na vrhu i piju caj plafon do 06:45, a najkasnije od 07:00 su na putu doma. Tako da slobodno mozes skupljati ove ostale koji se iza tog vremena pentraju
Kvarnerski frajeru, hoces se moci diguti tako rano ako hoces tandemirati?
Citiraj:
Autor buljo
A jel netko za neku vožnju po maksimiru, dotrščini? Više kao okupljanje, druženje.
Hoćemo dogovorit neki datum? Buljo
|
Moram ti priznati da mi ugodno zvuci ovaj penzionerski poziv. Zbog trenutno moderativne kilaze jos od ljeta... pasu mi trenutno ovakve smirenije voznje. CK, odnedavno Milku jede sa dvije ruke, pa ni njemu nije na odmet.
Meni je san doci biciklom pred pocetak Puntijare. Izvuc stapove i odsprintati do Runolist hiže. Nakon toga se fino vratiti biciklom doma. No to jasno ostaje SF. Ako je hodanje, jedino auto dolazi u obzir
Bio je jedan stari cicha - vise ga nema - kod njega sam mogao ostaviti biciklino i fino doci po njega kad sam nazad. Bio bi red da Talibandich kad ionako radi ekocid Sljemenu... da slozi neko ostaviste za bicikle. Ako moze za skije, zasto ne i za bicikle? Naravski sa nekim tko tamo radno dezura.