Kaj se tiče časopisa:
VIDI: Na njih sam i bio pretplaćen davno prije. Dojmili su me se zanimljivi članci sa početka (ala teleportacija čestica) i ležerni članci. Ali nisu baš korisni.
PCChip: Napisah dva članka za njih, i budem još kad nađem vremena. Ekipa je dobra, po mom mišljenju su kod njih članci najkorisniji (ne kažem i korisni, samo najkorisniji od sva tri časopisa).
BUG: E, moj "favorit". Bio sam na razgovoru kod njih za novinara. Iskreno, došao sam preko žnjore na razgovor sa Dragom Galićem. Razgovor je počeo ležerno s njegove strane, ali se ja nisam najbolje osjećao jer sam preko žnjore došo. Kad sam mu to reko, govorio je kako oni stalno traže nove autore, bla, bla. Svaka čast na tome. Početak je bio super. Ali, kad me pitao jesam li čitao nedavno koji BUG, a ja reko da nisam (naravno da jesam, ali sam već odlučio da idem u Chip, pa sam se malo igrao s njegovim živcima), čovjeku sam se zamjerio. Kak ja to dolazim nepripremljen na razgovor na posao (dobro je rekao). Ali kada sam rekao da sam bio pretplaćen na VIDI i da je sve to isto sranje, čovjeku se digla kosa na glavi. Totalno je friknuo. Ego mu je bio povrijeđen ko nekom bogatom šminkeru kad ga koka ostavi. Izvrijeđo je konkurenciju i naglasio:"Skoro ni jedan članak iz Vidija ili Chipa kod nas ne bi prošli". I bla, bla... od tog trenutka sam se naslušao sranja i sranja...
Kasnije sam od čovjek koji je u BUGu bio od samih početaka čuo da je Galić tamo desno smetalo i da je tamo samo zato jer nema kamo drugdje
Da ne pričam da me htio za testiranje printera, to je ovak bilo:"Kaj bi ti htio testirati?"
Ich:"Trenutno najviše pratim grafičke i tu sam najjači"
DG:"Otišo nam je Bobinac u HP, pa bi nam trebao netko za printere, jesi zaitneresiran?"
Ich:"?? Otišo je Bobinac i JA da ga zamjenim?"
DG:"Da, treba nam netko"
Isuse. Mislim ili me moja žnjora tako jako nahvalila da je ovaj pomislio da sam ja super čovjek i da ću zamjenit nekog ko je zbog svog znanja pozvan u HP ili jako neozbiljno shvaća svoj časopis.