Citiraj:
Originally posted by ozren
I zalosno je vidjeti koji je nivo licemjerja u drzavnom aparatu i medju stampanim medijima - svi brane jednu losu pjevacicu upitnog morala (koja je spilala imidz velike katolkinje bwahahahha), a kad treba obranit obicnu zenu jer joj sud dodijeli 10kn alimentacije mjesecno po djetetu ili kad treba silovatelja posteno kaznit, onda ih nema nigdje. Bas me zanima tko bi stao mene branit da ja sad sa svojom zenom snimim takav film i da doticni procuri...
Ak Index dobi jednu kunu kazne za ovo, po meni treba srusit cijeli drzavni aparat jer bi to bila totalna sramota. Osoba koja je ukrala kazetu treba biti kaznjena, no za kradju, ne za nesto drugo. S tim da ja ne mislim da je stvarno i bilo kradje.
|
Debelo je žalosno sve što si napisao. I gledajući ovo, slušaju komentare na jučerašnju saborsku raspravu zaključujem da se nešto gadno treba promjenit u našoj država. Naš ogroman problem je što smo SVI ovce. DA!. Svi smo ovce. Oni nas jebu u zdrav mozak i smiju nam se, a mi mumljamo sebi u bradu.
Ako Index dobi i kunu kaznu treba se ekipa dignuti, ko za stojedinicu. Neke stvari se stvarno više ne mogu trpit!!