Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 28.10.2008., 07:41   #709
shogo
Premium
Moj komp

shogo's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Počeo sam igrati bez nekih velikih očekivanja, igra je meni iskreno odlična, očekivali smo veliku mapu - dobili je, očekivali smo lijepu grafiku - dobili je,
akcijskih elemenata i eksplozija ima na pretek, dakle jedna pucačina je zadovoljila sve zahtjeve i uvela hrpu noviteta, ma koja je pucačina u zadnje vrijeme uvela nešto novo...sve po kalupu

Zakuriš vatricu i proširi se, imaš malariju pa te i to muči, automobili i brodovi vozljivi, akcija solidno odrađena, oružja raznovrsna i odlično odsimulirana...

Posebno detalji oko izgleda i starosti pojedinog oružja te onog malog elementa kada zakoči, htjeli smo realnije pa smo to i dobili...odličan dio u igri

Misije su raznovrsne i jedino takve kakve su i mogu biti, pa nećeš valjda u pustinji punoj krivolovaca i švercera imat high tech oružja i gadgete - da su to stavili opet bi sve popljuvali...

Pobunjenici će koristiti ono što mogu i imaju, to su kalaši i zastarjele američke puške, te bombe kućne radinosti, a zolje su iz vietnama još...

u kojoj ste igri vidjeli da sanduk s naoružanjem eksplodira i da vas ti meci kolateralno ranjavaju...još jedna velika novost

Moje mišljenje je da kome je dosadna neka si instalira neki fps tipa serious sam

a ja ću u fc2
shogo je offline   Reply With Quote