View Single Post
Staro 28.10.2008., 00:37   #1252
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Necu, ali nije mi jasno zasto onda gledas "mainstream" ako ti ne odgovara i sto uopce ocekujes od njega. Ako ti takvi filmovi ne odgovaraju, a ne zelis gledati nista drugo - mozda je najbolje da ne gledas nista ili bar nista od novijih filmova.

Nema mi gore nego kada dvadesetinestogodisnjaci kukaju kako je sve bilo bolje kad su oni bili mladi i kako sad nista ne valja.
Da, ovoga ima na kile ovih dana! Strašno. Masovno tvrde da su današnje igre smeće (pogotovo Bioshock, Oblivion/Fallout3...). Pa je glazba izgubila dušu(osamdesete su bile najbolje). Pa su današnji filmovi komercijalno smeće... Spadam u tu grupu dvadesetikusuraša i nastojim se svim silama boriti protiv takvog načina razmišljanja. Čini se kao da se dobar dio moje generacije pa i mlađih ljudi pretvorio u čangrizave fosile.

Back on topic:

Hell ride 2008 - grozno. Strašna zbrka na početku filma...100 likova koje se pokušava predstaviti na originalne načine. Iskreno Tarantinovi "homageovi" me već polako tjeraju na bljuvanje. Žalosno je kako se nisko Tarantino srozao. Ocjena 2/10

The mist 2007 - Ovaj film me vrlo ugodno iznenadio. Da, istina je da pati od uobičajene "kingovske" patetike i isfuranosti, ali ipak se s razvojem filma i priča pretvara u vrlo zanimljiv koktelić psihologije i dobrih starih monstera. Ocjena 8/10

The meaning of life 1983 prošlo je zaista puno vremena otkada sam zadnji puta pogledao ovaj film (7-8 godina) i bio sam pomalo skeptičan kad sam ga ugledao na repertoaru HRT-a. Hoće li mi biti jednako dobar kao i nekada? Sve su moje sumnje raspršili već zaposlenici "Crimson Permanent Insurancea" svojim ustankom protiv onoga što nas(barem potlačenu većinu) i danas muči - neoliberalnog kapitalizma. Genijalno, genijalno, genijalno! Sada sam valjda zreliji i "pametniji" pa sam još više ostao zadivljen briljantnom satirom. Tako jednostavnim, a tako oštrim prezentiranjem čovjeka i svih naših vrlina i mana. Ocjena 10/10

Funny games U.S. 2007 bolesno, poremećeno i genijalno! Michael Pitt i Brad Corbet su odigrali fantastične uloge. Ocjena 10/10
Delta S4 je offline   Reply With Quote