Citiraj:
Autor MIK
Ima dosta bicikla sa potpisom neke auto marke. bmw-bike/porsche/lambocars/Peugeot
|
Nije to bila poanta. Samo me zacudilo jer nisam Lanciu vezao ikad u tom kontekstu. U novije vrijeme svi su ti bikeovi "image" proizvodi. No pocetkom 90-tih,
Opel je imao vjerovatno najbolje pile od svih auto imena.
Citiraj:
Autor buljo
Frend je davno kupio Peugeotov bike, i jedino što ga je razlikovalo od drugih sličnih njemu je cifra koju je dao za njega, djelovi su bili koma. Ne znam kak je sad.
|
Žope ima veliku tradiciju i stastala je fina generacija na njima. Postojali su image modeli i oni punokrvni.
U Berislavićvoj (nadomak 101) kad navratim ponekad u HDS, postoji neki art prostor do banke... Imaju veliki izlog i moram priznati nisam sasma siguran koja im je djelatnost. No vlasnik svako malo, zna ostaviti unutar salona, dva Peugeota kao da su za izlozbu

Jedna prekrasna specka s pocetka 80's i jedan gradski, rekao bih nesto novijeg datuma. Ponekad znaju ostati tako unutra. Nekad samo jedan a nekad oba. Nisam jos shvatio koja je poruka? No izgleda da ih jako voli, kad ih ostavlja da kao eksponati ostavljaju krivi dojam djelatnosti
Ovaj bi
Žope zapravo bio idealan za jednog momka nach Zelina u kome tinja kupovina za speckom
Sto me sjeti na jednu stvar :
Tko god ovo ne pogleda u dogledno vreme :
Quicksilver (1986)
...nek se ne javlja vise u temu! (
1 ,
2 ,
3 ,
4 ,
5 ,
6 ,
7)
Prvu kritiku zanemariti dole! Autor je vjerovatno odgledao previse Texas Rangera, pa mu nije vise dobro.