View Single Post
Staro 27.10.2008., 23:12   #469
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor matijab Pregled postova
dobar dan ja imam gigabyte p35 ds3l i intel e5200 i imam ogromnih problema,ali ogromnih problema!!!
evo ovako kupio sam to i 4850 ati saphireovu,ddr2 4gb 667mghz.to je sta mi sad ne radi.(ne ovo zadnje dvoje nego proc i mbo).
jedan dan sam isao clocknut grafulju i radi sve super vratio na stock i opet sve super.
sutradan sam clocknuo za 20-30 mghz i gpu i memoriju testirao i ponasalo se ok. igrao grid pa malo crysis i comp se restartao najedanput.upali se ponovo.i radi vrati sve na stock sta sam mogao da bude ko prije jer nest ne valja nestabilno je radio full.i radi 10 min sve se unormali,restartam ga opet radi sve ok.
imao sam obaveze ugasim ga ponovo i odem vratim se navecer kuci,i sve ono standardno,stisnem da se komp upali,kad ono upali se 2 -3 sec i ugasi na kratko upali se opet tako sve svijetli ventilatori se zavrte na 2 sec,i opet se ugasi,uopce ne radi nit zvucnik se nejavlja u njemu nista apsolutno nista.mislio sam da je u grafickoj problem,stavio drugu ali opet ista stvar isto se upali ugasi,upali ugasi.
napravio sam clear cmos,ali opet nista se nemice.lud sam novo je sve,imam garanciju.dali da ga nosim tamo ili ne?
neznam sta da radim.neam kompa vise.

p.s. napanje mi je coolermasterovo 500w.sad sam stavio stare komponente i radi ko beba,ali ja hocu nove u cem je stvar dali ko zna molim vas pomozite!!!
molim vas
flashati bios? ima koji noviji?
alengrosevic je offline   Reply With Quote