Hm, generalno gledajuci uvijek ima dobrih i loših tekstova i loših i manje loših novinara.
Što se novina tiče, mislim da smo svi mi prerasli taj medij. Netko je u threadu govorio koji su mu kriteriji, nisam zapamtio tko (sorry placam

) i definitino stoje : net je jedini pravi relevantan izvor informacija, što zbog količine, što zbog dostupnosti. Novine su wc štivo i za ubijanje vremena dok spavaš na plaži među borovima

a svakom izdavaču je interes da se namiri od reklama koje neko plaća no nema potrebe ulaziti u to.
Što se novina koje su mi došle pod ruku tiče:

BUG d.o.o.
institucija, imaju uspona i padova što se kvaliteta teksta i odabira tema tiče no ipak im nemam puno toga zamjeriti, čak mi je i napuhani stav simpatičan, trenutno mi je draže i korisnije štivo MREŽ@. Smatram da su jedini objektivan časopis u nas (uzeti sa rezervom, ono s USBom im nije trebalo npr.)
HACKER
sam kupovao kao klinac (još uvjek imam prvi broj), tradiciju je nastavio buraz. Gandalfove kolumne su zakon i to i jedino čitam, a bilo kaj što se Hardwarea tiče je balago rečeno ROTFLMAO, jadna djeca. Kaj se ostalog dijela tiče mislim da su prohodi sa gamefaqs.com , kao što je vjerovatno i pola novina sa neta, ipak za klince koji još uče engleski ok štivo.
: giljotinPCCHIP
u impresumu stoji službeni antivirus NOD32 (a u tom broju dobio nagradu za najbolji), također mi se čini da je nešto slično bilo sa canonovim digitalcem......nebum dalje

VIDI
vidi šta? hrpu idijotarija, često se desi da odmah iza buga imaju istu temu, pre laički.
: goood :: goood :: goood :
www.pcekspert.com
još jedan dokaz da elektronski mediji gaze klasične, od odbjektivnosti nadalje. Nadam se da će ostati ovako, jedini pravi papir je wcpapir