Citiraj:
Autor Shadowww
Ajme meni kako Ubuntu rastura!
Jedina manja zamjerka za sad ide na racun kvalitete videa na youtubu.. nesto je losija nego pod windowsima, no nista predramaticno.
|
Uninstaliraj gnash i instaliraj flashplugin-nonfree.
Citiraj:
Autor Shadowww
jep, poprilicno sam siguran da sam instalirao adobeov, iako ga nisam iz browsera nego preko synaptica. Uglavnom, kod videa gdje nema brzih izmjena scene je sve ok. Jedino se kod malo brzih scena vide onak crte horizontalne.. a nis fatalno ali vidljivo.
Aje, sad dok sam stavio 8.04 i isao updejtat povuko je negdje oko 160 updatea cini mi se 
A sad mislim da necu ni necu upgrejdat na 8.10 nego cu isprobat fedoru i opensuse, pa ak se ponovo vratim na ubuntu onda ide clean install 8.10...
|
Jesi instalirao službene drivere za grafulju?
Fedora=on the edge...ilitiga -sve najfriškije (toliko friško da neke stvari ni ubuntu 8.10 neće imati)...dobro ak se snlaziš al ak ne - drži se ubuntu-a.OpenSuse je oduvijek bila naj KDE distra tak da -KDE obvezno...nije da je Gnome na njoj loš al Suse uvijek dolazi sa jako ispoliranim KDE-om...loše strane -puno manje dostupnih paketa nego ubuntu i sporiji paketni manageri tak da...drž se ubuntu-a.