View Single Post
Staro 27.10.2008., 17:03   #56
bibonzo
Premium
Moj komp

bibonzo's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Munja00 Pregled postova
Ja sam dugo koristia nod32 av i spyware doctor i odlicno su radili. Nedavno sam presao na eset smart security i kompjuter mi se podiza duplo duze nego inace. sad prelazim na kaspersky internet security po prvi put samo sta me smeta sta kaze da nije kompatibilan sa spyware doctorom(od kada ga iman nikad problema sa spyware-om sve zivo detektira i brise puno bolje nego ostali)

Neces pozalit ja ga imam jos od V6 i moram priznat da sam ga se skoro odrekao kad su bili svi oni problemi s V7 kad zderao hard i punio ga silnim gigama nekih reporta i imali su enormne probleme s update-ima sa novim Kaspesky internet security-em 2009 sve su otklonili i radi ko beba, scan je barem 3-4x brzi od V7 koji inace trajo i po 3 sata sad sve rijesi na max postavkama za pol cuke. Inace jos nisam naletio na nes kaj nemre zaustavit a ja fakat volim klickat na sve.

Inace ove gluposti kaj pisete o tome koji je kolko lagan danas vise uopce ne drze vodu jer svi imaju barem neke dual corove i par gigi rama ak ne i jace i tu nema mjesta nikakvim opterecenjima ko kaze drugacije taj je glup ili gura pc sa 100rama a tu nis ne pomaze.

Inace kaspersky trenutacno ima 3 najjacu detekciju ali mu je proactive mode dosta los (dosta njih ga lome u tom pogledu).

Samo da se izjasnim da sam ih imao skoro sve iz top ponude (da nebi bilo poslje ovog gle neki fanboy i te fore, svako malo probam nes novo pa ga testiram) i ovaj je definitivno imao najbolji dojam kaj se tice performansi samo je bed kaj ti sve skoro nije kompatibilno s njim, a ja osobno nis ne koristim jer ima vec sve i svakih metar dva procesljam s Spyware doctorom ili Spysweeperom ijos nis nije promaklo tak da ne vidim razlog osim ak se ne odlucis samo za AV soluciju onda ti treba neki dobar firewall(zone alarm).

Kad se odlucis ubost licencu gledaj osim njihove detekcije koju trenutacno najjacu ima Avira kolko su dobri u odstranjivanju problema ak si vec zarazen jer ti neki od tih najjacih bez obzira na vrhunsku detekciju jednostavno nemogu maknut neke stvari kad se vec probiju i moras se zajebavat sa supportom s raznim removal toolsima da je se rijesis (svojedobno imao problema sa NOD32 i Bitdefenderom), a kasperky je apsolutni kralj u tom podrucju.

Inace tu mozes vidjet najnovije rezultate i kako stoje i po ovom se ekipa jako orijetira i tvrtke jako cijene njihove rezultate - http://www.av-comparatives.org/

Inace NOD ne kotira bas najbolje po zadnjim rezultatima bez obzira kaj ga ekipa jako cijeni a Bitdefendera nebi nikom preporucio jer je cisto sranje ali ima jaki lobi i dosta placa da bi ga se stavljalo na bolje pozicije nogo kaj vrijedi na nekim stranicama.

Inace po rezultatima Avira je kralj bez konkurenta tak da bi to bila najbolja alternativa ak nezelis KIS probat pa mozda caki bolja.

Sa free verzijama nemam iskutva tak da tu nemrem nis rec.

Zadnje izmijenjeno od: bibonzo. 27.10.2008. u 17:04. Razlog: Nisam stavio da me obavijesti za odgovor
bibonzo je offline   Reply With Quote