Citiraj:
Ovakva je situacija, imam mali problemčić koji moram riješiti. Imam tu na poslu nekakve windowse xp koji su prilagođeni mom tipu posla. Razlikuju se od originalnih po tome što se tijekom instalacije nemoraju ukucavati cdkey, izabrati jezik i slične gluposti (i ovaj je također originalni). Nakon što se sustav instalira, krene nekakav instalacijski program koji instalira nekakvih 10-tak programa na računalo (tipa winrar, antivirus i slično).
Mene sad zanima kako bih ja napravio tako nešto slično, jer su ove aplikacije koje dođu s ovim programom zastarjele, i za neke od njih imamo nove licence, tako da se ja svaki put moram zajebavati s tim.
|
To SVE možeš sa nLite-om
Nema potrebe za nekakvim švrljanjem i trazenjem drugi
nadomjesnih aplikacija,za ono sta tebi treba nećes nać jednostavnije.
Citiraj:
Malo sam upoznat sa nLite-om...
|
Upravo tako...
Citiraj:
... ali kod njega nemogu napraviti da mi se nakon instalacije instaliraju aplikacije.
|
Vracamo se na prvo...
Citiraj:
Svaka pomoć je dobrodošla. Može i nekakav link na kojemu to piše ili tako nešto slično.
|
NLite
službeni vodič
Službeni nLite forum za podršku i ptanja,tu takoder možeš pronać i zeljene programe koji su vec spremljeni za integraciju s nLite-om ili
RyanVM Integrator-om
Unattended Win instalacija (Za početnike)
Za tebe je bitno da znas da ako želiš instalirat određenu aplikaciju bez ikakve interakcije korisnika ili uz interakciju korisnika treba ti tzv. switch,a da se ti ne razbiješ glavu o tome kako se dobiva i o čemu ovisi opet pogledaj na
forum ili
addonove direktno gdje vec i
pise sve tebi bitno.
Ako imaš koje konkretno pitanje uvik ga možeš postavit