View Single Post
Staro 27.10.2008., 14:53   #467
doblo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Prvo, pozdrav svim forumašima!
Imam pitanje/problem, prelazim na vistu x64 odnosno trenutno dual boot sa xpsp3, moja konfa: e6750 (malo digo na 2x3,00), 4gb kongmax 800 (digo 900), seagate 250gb sata2, ati hd3850 512, dvd-rw pioneere dvd212, dvd-rom lg, power fortrec 500w i matična P35-DS3.
Problem se javlja kad prebacim hard sa gigab. jmicrona na intelov ich9, intel ne prepoznaje disk kao sata2 nego samo sata, a jmicron uredno prepozna sata2 (HDtach test iz xp-a intel cca 245, jmicron 475- pretpostavljam da HDtach ima vista podršku bilo bi isto), nadalje kad uključim famozni achi u biosu nije mi baš stabilan a i pržilica pioneere je usred prženja sve zablokirala, intelove zadnje matrix storage drivere nemogu instalirati jer javlja "you don't have hardver suport" ili nešto tako.
Dakle pitanje jesam li gdje pogrješio u koracima (možda f6 kod installa viste) ili da li bi uopće dobio šta od prebacivanja na intelov chip?
p.s. offtopic iskustvo viste x64, prekrasno izgleda, brza je, malo nestabilna što i nije čudo kolko sam prčko po njoj, dx10 vs dx9 farcry2 i crysisi warh. totalno nikakve ja razlike ne vidim u grafici osim šta mi slabije radi farcry2 u dx10.
doblo je offline   Reply With Quote