meni je igra fenomenalna!
istina je da je i meni na prvi pogled bila WTF? konzole! ali nakon malo duljeg igranja (koji sat) i privikavanja, igra stvarno sjedne i stvari se počnu činiti logičnima... što se tiće kamere, meni je vrlo originalna i baš mi se sviđa, a mongo je upotrebljivija od nekih drughi 3rd person view kamera, posebice kad se stane npr. uz zid ili u kut. Nišanjenje je super izvedeno, i hvala bogu da nije ono dječje ciljanje, nego napokon treba CILJATI da bi se pogodilo (nije tolko teško, ok, možda je onima koji su naviknuti na stalnu pomoć pri gađanju, al ko im je kriv, nek se malo trude)… istina je da se nakon nekog vremena navikneš na čudovišta i da znaš gdje ih očekivati, ali igra mi je i dalje vrlo atmosferična i dinamična…
ako moraš kupovati municiju onda ne znaš igrati, ja još nisam kupio niti jedan šaržer municije (samo oružja i upgradeove)… ammo menadžment je vrlo važan dio ove igre i stvarno mi se sviđa logika… k vragu, ako pratiš priču (koja je BTW po meni zanimljiva) ti je jasno da si prokleti rudar, a ne neki nabrijani marinac za kojeg se očekuju pošiljke oružja i municije…
meni „B“ gumb ne smeta… koristiš ga ako želiš, ako ne – ne moraš ga stisnut DOUB! uostalom, igra je sama po sebi vrlo linearna, tak da taj B gumb i nije nešto prenužno, ali meni je zgodno…
no ono što mi je najbolje u igri je njena atmosfera – zvuk i grafika su stvarno vrlo dobri, a i igrivost je na dobroj razini… posebno hodanje i skakanje u bestežinskom stanju, ili mjesta bez kisika… ili hodanje po onoj sluzi… great stuff