View Single Post
Staro 03.06.2004., 22:41   #1
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Wavemaster po mrak cijeni!!!

Eto, nakon duuugo dvoumljenja, kupih danas Coolermasterov "Masterpiece" Wavemaster! I fakat al FAKAT j....o dobro izgleda!!!
A priča ide ovako: gledam po netu cijene istog, i sve mi nekako previše dat 1500kn (pa i više). I nazovem .... (ne smijem reklamirati firmu) a kad ono, kod njih malo više od 1000kn. I to u crnoj varijanti! Ono srebrno je kod njih skuplje. Pitam tipa kako to kad je u svim dućanima crna varijanta skuplja, a on mi kaže: "Ma ne, to ste se vi zabunili, srebrna je varijanta skuplja." :confused: Pošto nisam svadljiv tip , nisam dalje prigovarao nego sam si ga rezervirao i danas podignuo. A da stvar bude još bolja, ta je firma to kućište uzela od svima nam poznatog dućana (čiji forum je btw pun članova PCE-a) a kod njih je cijena 1470kn! za dečka iz ....

E sad, problem je što nema napajanja, a ja bi ipak stavio nešto pošteno unutra (kad sjedne plaća idući mjesec, naravno) pa vas pitam: Zalman 400W ili Tagan 480W?

Čitao sam negdje na ovom forumu da je ovo Zalmanovo u biti jače od 400w, ali sad tu temu nigdje ne mogu naći!! A osim toga , bogatije je raznim điđama i jedno je od najtiših u tom rangu-barem tako kažu. Točan naziv je Zalman zm400b-aps, pa ako netko zna nešto više ili ima neku drugu preporuku, bio bih zahvalan.
Hrwoye je offline   Reply With Quote