Meni Severine uopce nije zao jer kao javna osoba zna da je pod rizikom da se ovakve stvari dese. Plus, ona ima povijest nemorala, veza s ozenjenim muskarcima i sl. Ovaj film je sitna riba prema nekim stvarima iz njezine proslosti.
Ono kaj meni nije jasno jest cime je to Severina zaduzila RH da ju brane politicari, da drzava brzo rjesava sud i sl. Ona je jedna obicna pevaljka i to je to.
I zalosno je vidjeti koji je nivo licemjerja u drzavnom aparatu i medju stampanim medijima - svi brane jednu losu pjevacicu upitnog morala (koja je spilala imidz velike katolkinje bwahahahha), a kad treba obranit obicnu zenu jer joj sud dodijeli 10kn alimentacije mjesecno po djetetu ili kad treba silovatelja posteno kaznit, onda ih nema nigdje. Bas me zanima tko bi stao mene branit da ja sad sa svojom zenom snimim takav film i da doticni procuri...
Ak Index dobi jednu kunu kazne za ovo, po meni treba srusit cijeli drzavni aparat jer bi to bila totalna sramota. Osoba koja je ukrala kazetu treba biti kaznjena, no za kradju, ne za nesto drugo. S tim da ja ne mislim da je stvarno i bilo kradje.