View Single Post
Staro 27.10.2008., 00:16   #12
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
a pazi, imam x230 (x530 imaju tri satelita vise i malo jaci sub) i zvucnici su odlicni.....ali za cega? za svrsavanje nekog audiofila? Sigurno ne. Za neko normalno povremeno slusanje glazbe i igranje su vrlo dobri. Prije njih su bili oni logitech OEM jeftinjare i razlika je ogromna (a razlika izmedju tih i klasicnog plastikanera za 30kn je isto tako ogromna ).

E sad, da ides na nesto skuplje napredak ce biti sve manji a cijena dobrano rasti no bas taj mali napredak, nijanse, su ono gdje ce neka dobra zvucna kartica doci do izrazaja u odnosu na integrusu. Ovako, mislim da ti ne treba i da bi samo bacio lovu.

btw, ako ces uzimati x530 pogledaj malo po newsima/oglasnicima. Bilo ih je gomila jer su ljudi masovno uzimali produzenje ugovora s HTom za dsl i dobivali te zvucnike samo da bi ih prodali. A s ogromnom ponudom je pala i cijena. Znam da sam popizdio kad sam vidio tri dana nakon sto sam kupio ove da sam mogao dobiti nove, zapakirane x530 za nekih 200-250kn ovdje na trznici.
Srecom brzo sam se ohladio jer sam se sjetio da sam s razlogom uzeo 2.1 jer 5.1 nikako ne mogu po sobi rasporediti kako treba
greg SE je offline   Reply With Quote