View Single Post
Staro 26.10.2008., 15:33   #153
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo nabavio igru jučer, odigro sam nekih 3 sata ukupno, i mogu reć da sam više nego zadovoljan igrom.

Dosta je stavljen naglasak na taktiku i razmještanje svojih kompića, što mi se jako sviđa. Baš sam probao par puta uletit u rambo stilu, solo brijač, al nema šanse. Igram na onoj težoj razini (najteža je još zaključana), ne znam kak je na onoj lakšoj.

Uglavnom, da, sistemom borbe sam najviše oduševljen, nisam još igrao takav tip igre do sad (osim eventualno vegas, ima slične elemente, al ipak ne do te mjere izražene), tak da mi je to najjači detalj u igri, i opravdava neke druge sitne nedostatke koje neću ni spominjat, jer mi je igra pre dobra i pre zabavna da bih o nedostatcima govorio uopće.

Jedino sam skužio da je priča poprilično vezana (ako ne i u potpunosti povezana) sa prijašnjim nastavcima, koje na žalost nisam odigrao, pa mi nije poznata povijest likova i priče. Al imam i jedinicu i dvojku doma, kad pređem hell's highway, bacit ću se na prva dva, i onda opet tricu na najtežoj razini.

I da, još nešto, igra nije specijalno teška, al oni indikatori kod neprijatelja i ostala pomagala tipa kompasa još više olakšavaju stvar, tako da sam ja sve to pogasio, i dost je zanimljivije i realnije tak igrat, puno više paziš šta radiš i više se oslanjaš na svoj tim.

Jedina možda veća zamjerka je što se ne može pucat kroz neke tanje površine, tipa drveni zid il vrata drvena, inaće je osjećaj pucanja i ciljanja meni odličan.
Eh da, onaj bullet time efekt je mrak, pogotovo kad se švabi glava raspolovi Još nisam snajper dobio, al već mogu naslutit kakva će to bit uživancija

Atrax je offline   Reply With Quote