Znate ono da paranoici uvijek imaju 1001 urotu u vidu. Pa jel ti: "Doktore nebi ja bio paranoik da me ne slijede ..." pa skladno s time, kako je premijera spota "Mala je dala" stigao na net. Supruga vlasnika WGWa se ne želi odreći muža i onog važnijeg pun Q para, mala je dala i odvela mužeka u svoju štalicu pa na travicu na ispašu. Stoga znate kako u bibliji piše "boje muška zloba, nego ženska dobrota". Je teta WGW platila nekome da "posudi" određeni spot i da ga plasira onako kako ga nitko ne može kontrolirati a to je Net, jel "mala" ipak ima veze kod političara pa novine i TV otpadaju ... Sada bu WGW valjda opet doma kući plaučić sa bundom kojim BMW za oprost, a jadna nam "mala" bu spašavala karijeru i mentalno zdravlje jer realno, ova država je selo u kojem svi sve o svima znaju. U cijeloj priči meni je jedino žao Seveta. Mislim to muško/žensko s kojim vi radite ist stvari je to isto radilo s nekim prije od vas samo vi to niste vidjeli i sumnjam da bi ga isto gledali da vidite sutra ili prekosutra na TVu i da su to isto to vidjeli svi vaši susjedi i prijatelji. Mene samo strah da sretni prah i alkohol nam ne odvedu Seve na onaj svijet. Ako sam pogodio za Blastera, iskreno se nadam da ovo griješim.