View Single Post
Staro 03.06.2004., 16:24   #15
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
DRUGI POGLED

Znate ono da paranoici uvijek imaju 1001 urotu u vidu. Pa jel ti: "Doktore nebi ja bio paranoik da me ne slijede ..." pa skladno s time, kako je premijera spota "Mala je dala" stigao na net. Supruga vlasnika WGWa se ne želi odreći muža i onog važnijeg pun Q para, mala je dala i odvela mužeka u svoju štalicu pa na travicu na ispašu. Stoga znate kako u bibliji piše "boje muška zloba, nego ženska dobrota". Je teta WGW platila nekome da "posudi" određeni spot i da ga plasira onako kako ga nitko ne može kontrolirati a to je Net, jel "mala" ipak ima veze kod političara pa novine i TV otpadaju ... Sada bu WGW valjda opet doma kući plaučić sa bundom kojim BMW za oprost, a jadna nam "mala" bu spašavala karijeru i mentalno zdravlje jer realno, ova država je selo u kojem svi sve o svima znaju. U cijeloj priči meni je jedino žao Seveta. Mislim to muško/žensko s kojim vi radite ist stvari je to isto radilo s nekim prije od vas samo vi to niste vidjeli i sumnjam da bi ga isto gledali da vidite sutra ili prekosutra na TVu i da su to isto to vidjeli svi vaši susjedi i prijatelji. Mene samo strah da sretni prah i alkohol nam ne odvedu Seve na onaj svijet. Ako sam pogodio za Blastera, iskreno se nadam da ovo griješim.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote