View Single Post
Staro 25.10.2008., 21:22   #59
Marko26
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor rib@ Pregled postova
Da ne bi trebal ti ponavljati...

U svakom slucaju lijepa rijec otvara puno vise vratiju nego j... m...
J... m... dolazi na kraju, a daleko je do kraja, jer jos ima vremena za razgovore i razmjenu mailova s trgovinom.
A mailovi se cuvaju cisto radi eventualne prijave odgovarajucim ustanovama, jer ako dodje do toga kak bude izgledalo j... m... u njima

Odo ja na gemist, mozda mi bolje sjedne u glavu
Neznam oce li ti pomoci gemist ali ocigledno ti neke stvari najosnovnije nisu jasne.

- Ako pitas opet kazem nevezano u nekom tamo tjedan dana starom mailu dali salju konfiguracije dovoljno sigurno itd.. to ne znaci da zelis upravo to narucit ako kupujes proizvode kod njih. Tebi ocigledno nije jasno da u poslu ne postoji pretpostavljanje nego sto se trazi to se dobije, pretpostavljanje je greska amatera. Ako zelis nesto onda to i trazis ako nesto ne trazis onda ti se to i ne isporucuje, vidis ja sam planirao stavljat ramove i na drugi pc a mislio sam mjesat jos neke stvari no dali je to bitno? Ne jer je to moja osobna stvar sta cu sa komponentama ne tvoja da ti se moram objasnjavati niti icija druga. Ici prema principu i pretpostavki najvjerojatnije on zeli to ili najvjerojatnije ce nas gnjavit kao onaj jucer da mu stojimo na tel 10 sati kako nesto sastavit pa ici po metodi ajmo mi to sastaviti bez da je iko to trazio je kretenski amaterizam, UGODAN TI GEMIST
Marko26 je offline   Reply With Quote