Citiraj:
Autor Dizel
Manje-vise sve imaju solidan layout osim AssRocka. Sto je po tebi katastrofalan layout? Sto ti vrijede te fancy gluposti i pofarbani slotovi kad nemas pola funkcionalnosti na ploci za 1400kn. Klasicno preseravanje i prodavanje muda pod bubrege.
|
da, manje vise sve imaju solidan, assrock jako los dok DFI ima po meni odlican. Sad sto je po meni katastrofalan? pa kad ti recimo 8 pinski eps konektor gurnu na odmah do graficke kartice, zajedno sa 24 pinskim napajanjem. fino onak lijevo na ploci da se nahebes dok postavljas cooler te da ti kasnije smeta pri protoku zraka kroz kuciste. i jos tome fino stave esata konektor lijevo od procesora, ma divota. i u danasnje vrijeme stave normalne konektore za sata na plocu umjesto pod 90 stupnjava. to je po meni jako los raspored.
Ne razumijem te ono za pola funkcionalnosti? to si mislio na regulaciju ventova? to je pola funkcionalnosti? To sa ventovima radi, samo treba nabaviti ventilator koji ima 4 pinski konektor jer kontroliraju brzinu preko njega. to je cijela mudrost.
BTW kad smo kod abitice (koju sam imao vise pola godine) zadnji bios je izdan u 7 mjesecu dok je za dfi-jku prije 3 tjedna. Samo si pogledaj na forumima koliko je problema ljudima zadala sa 4870x2 karticama. Kad rijesenje iz abita je , pa stavite bios 12 iz 3-4 mjeseca ili tako nesto. Kao drugo onaj fenomenalni hladnjak koji ide po heatpipeu sa northbridgea desno, fino je onak, par mm od memorije i kad se zagrije u radu, sluzi kao grijac za vec recimo meni uzarene ballistixe. odlicno! kad se samo sjetim kad sam je kupio da sam htio staviti na pwm-ove hladnjak i citam u manualu da ima klipsice za drzanje venta kad ono u kutiji nema nista. kao rijesenje je bilo slati mail abitu i cekati oko tjedan dana da posalju postom. vrlo profesionalno od njih. Kaj se tice pofarbanosti slotova, pa i tvoji su pofarbani samo ne fluoriscentno

. A sad preseravanje sa plocom od 1400 kn, pa pobogu koliko si ti svoju platio? isto! ne vidim smisla u tvojoj izjavi.