Citiraj:
Autor rib@
S nastupom j... m... neces daleko dogurati niti u trgovini, a niti u daljnjem zivotu.
Istina da vise put covjeku dojde da svima j... m... , pogotovo "sposobnim" trgovcima koji su cesto puta pametniji od svih, pa i samih proizvodjaca opreme i sl, ali to je drugi par cipela.
U tvom slucaju su definitivno donjeli krivi zakljucak da hoces sve sklepano u kutiji, ali ako ti covjek kaze da si mogel naglasiti da trebas komponente odvojene ne trebas odmah skakati na njega. Time bi rjesio sve nedoumice. To kaj su oni donesli zakljucak na temelju tvojeg upita dal stane cooler u kuciste - ne znam kaj da ti velim - stvarno imas povjerenja u nekog trgovca da ti da odgovor na to pitanje.
Nisi se nisi sjetio sam provjeriti stane li unutra.
Na kraju ima rjesenja za tebe. Kratko im napisi ili ih kontaktiraj telefonom i objasni da komponente nisu sve za jedno racunalo, ali bez j... m...
|
Daj ne preoblikuj ono sto sam rekao u nesto sto nisam rekao i procitaj moj post malo bolje da ga bolje shvatis jer stvarno mi se neda pisati dva puta da bi nekom doslo u glavu....