View Single Post
Staro 03.06.2004., 13:20   #12
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ma joj evo sada u ovom trenutku tamo vani se ševi barem 1 000 000 000 ljudi i ? Samo među tom 1 000 000 000 postoji oko 10 000 budala koje to i snimaju (mislim na one koji to ne rade za novac, jer oni koji to rade za novac, pa Bože moj posel je posel). Od tih 10 000 njih 1 000 su "javne" osobe i sada svjesno znaju da postoji velika opasnostda se toga neko dokopa i da se to pojavi u javnosti i onda nastane sranje. Dakle ili to rade sa predomišljajem radi onog: boje da se priča išta nego ništa o meni ili zato što se furaju na adrenalin da će to netko jedan dan ovako staviti na net ili zato kaj su blesavi 100 na sat ili možda ko nogometni treneri da kasnije proučavaju pokrete i akcije da poprave performans za slijedeći put ... za Seve, hm ne znam, možda radi druženja sa političarima je riječ o ovom zadnjem ili o onom prvom, a možda postiji i nekaj sasvim drugo. Uglavnom ona je samo jedna od nekih 4 000 000 000 na ovom planetu kaj se mogu sexat ali eto jadna žena je bila na candy camera i sad svi briju o tome Big Deal ... za tjedan dana ko da niš nije bilo ... i Cllintonu su duvali pa su svi već zaboravili, a za njega je Seve samo tamo neka potrošaćica silikonski proizvoda ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote