Nisam bio od jucer na forumu i vec se stvorilo par strana o ovoj igri.
Vidim da su se strasti malo smirile pa necu sada nikoga napadati ali cu reci svoje misljenje.
Nemam igru. Kroz kojih tjedan dana mi dolazi za PS3. Tada cu napisati dojmove. Koliko sam gledao po raznoraznim stranicama igra je OK.
Igrao sam igru na compu, ne dugo, ali dovoljno da dobijem nekakav dojam na što to sve liči.
Grafika mi je sasvim solidna ako ne i odlična, pogotovo sjene, malo mi se ne sviđa to što se biljke ne micu kada prođeš kroz njih. Tako sam ja barem primjetio.
Igrivost mi je odlična. Voziš, ubijaš i pališ. Nisam ništa više niti očekivao od jednog FPS-a. Jednostavno to mi je dovoljno za zabavu.
Mislim da je stvarno neukusno da netko reče da je igra smeće. Ima puno igara koje se meni ne svidjaju uopce ali se drugima svidjaju ali necu nikada reći da je igra smece ili sranje.
Prije ću reči da ne volim ovu vrstu igre, priča mi je loša i ne sviđa mi se taj i taj bug nego da je igra smeće.
Eto to je moje objektivno mišljenje, ako se netko ne slaže s njim (a vjerujem da je podosta takvih) neka me ne počinje odmah vrijeđati nego neka iznese svoje mišljenje. Pa bilo ono loše ili dobro.