Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 25.10.2008., 09:37   #609
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Nema...u tome i je problem!
šta nije 8800 jača od hd3870?
ček, on ima gs, a to je kao slabija il? nikad nisam savladao ta nevidijina slova....
dobro, nije bitno sad, da ne idem u , uglavnom dost mi se telio crysis na 1280x800 na high, išlo je na kakvih 25 fps-a možda.
da kloknem procu išlo bi bolje valjda al problem je što ju ne mogu kloknut, dignem na 2.6 i ne uspije bootat, resetira se bios na default. za neki ozbiljniji OC bi trebalo i voltaže dizat, i latencije memorije podesit, a u to se apsolutno ne kužim, tj ne znam do koje granice smijem dizat voltaže, ne želim skurit nekaj...Znam da ova proca ide još dosta gore, al ne znam kak....

uglavnom, da se vratim na temu, zaboravio sam spomenut, ovaj "fix" za ati kartice koji riješava taj lag i spori miš (gfx_maxfps 30), vjerojatno ste shvatili i sami al čisto da napomenem, tom naredbom naravno limitirate max fps igre, tako da je to dvosjekli mač ajmo reć, treba nać zlatnu sredinu dok ne izbace neki patch il fixani driver.
problem se meni javlja kad fps prelazi cca 40, tako da sam limitirao na 38. pri tom framerateu još uvijek ide fino i glatko jer je stabilan framerate, al opet, to je privremeno riješenje i nadam se da će netko to riješit, bilo ati ili ubisoft, meni svejedno. razlika između 38 i 44 fps-a (koje mi daje bez limitiranja) nije za bacit
možda već sa cat 8.11 poduzmu nekaj po tom pitanju.
Atrax je offline   Reply With Quote