View Single Post
Staro 24.10.2008., 23:13   #47
eluminer
Premium
Moj komp

eluminer's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
To sve ide u k. Znam ekipu (nije bitno koji dučan) koja si uzima komponente (večinom grafe) na dva-tri mjeseca i onda vraća u trgovinu/prodaju i to bez pola bundlea. Jbg, to je tak danas, ako se nećeš sam paziti - nitko neće.

Ovo sa otvaranjem i priznavanjem samog čina, jest potpuna glupost. A markiranje bolje da ne komentiram.

Kada smo u takvoj temi, meni nije normalno da Vemulj daje godinu dana garancije na gainward i sapphire, nije mo normalno da seru kod svake reklamacije, nije normalno kakav kadar danas radi u prodaju hardvera, nije normalno kako samo gledaju kako da nas zajebu.

Svašta danas nije normalno...ili možemo reći da je "ovo" postalo uobičajeno a samim time i normalno.
Ah da, čini se da je to danas normalno...
Ah, šta ćeš, čuvaj se otvaranog hardvera i bombi...

EDIT:
Eh da, sad sam se sjetio još nečega...
Vidi kako je zanimljivo ovo... ljudi kad kupuju nešto na forumu, čim si to dofurao iz dućana, ili nedaj ti bog izvadio to iz kutije i ISPROBAO (kako kažu ovi u dućanima) odmah ti nude 40% manje od cijene u dućanu..

A u dućanu očito mnogi popuše foru (jer inače to nebi bila praksa - mislim na otvaranje i kakti provjeravanje ispravnosti komponenata) i kupe otvorenu komponentu...

Ne kažem da obje stvari rade isti ljudi, ali jbt, jesmo mi sje... bića....
Kolegi s foruma nedamo pare za nešš, ali u dućanu ćemo nekom konobaru koji radi na blagajni informatičkog centra platiti nešto otpakirano bez pogovora i još ćemo mu se klanjati šta nam je napravio uslugu i prodao nam nešto što je 100% ispravno jer je njegova stručnost to provjerila (i to možda i doma na njegovom kompu)...

Ali opet ponavljam, nisu krivi trgovci... da im niko ne kupuje te otvorene komponente, nebi ih otvarali... samo se nadam da barem to nisu ljudi s foruma, jer ipak, mi smo eksperti.. nebi smjeli nasjedati na tako jeftine fore...

Zadnje izmijenjeno od: eluminer. 24.10.2008. u 23:23.
eluminer je offline   Reply With Quote