Citiraj:
Autor geniusboy
čovječe koje su to šeme.. jbt više ni u dućanu nemožeš dobiti nešto novo zapakirano jer oni neki k.. moraju provjeriti... meni je to jednako debilno kao da dođeš u auto salon i vidiš na auto 300km i to uz objašnjenje da su ga morali malo provozati da vidiju dal sve radi... ma dajte molim vas, koje su to gluposti... meni je sve to jednostavno bezveze... šta je onda s artiklima tipa zvučnici... njih isto malo otpakiraju pa razvale tam do ibera da vide jel imaju kakve greške i jel su dobri...  mislim... šta su komponente tipa rama, ploča, proceva drugačije od bilo kojih drugih... baš bi htio vidjeti da mi daju nešto otpakirano u dućanu... valjda bi umro od smijeha....
|
To sve ide u k. Znam ekipu (nije bitno koji dučan) koja si uzima komponente (večinom grafe) na dva-tri mjeseca i onda vraća u trgovinu/prodaju i to bez pola bundlea. Jbg, to je tak danas, ako se nećeš sam paziti - nitko neće.
Ovo sa otvaranjem i priznavanjem samog čina, jest potpuna glupost. A markiranje bolje da ne komentiram.
Kada smo u takvoj temi, meni nije normalno da Vemulj daje godinu dana garancije na gainward i sapphire, nije mo normalno da seru kod svake reklamacije, nije normalno kakav kadar danas radi u prodaju hardvera, nije normalno kako samo gledaju kako da nas zajebu.
Svašta danas nije normalno...ili možemo reći da je "ovo" postalo uobičajeno a samim time i normalno.